Maaritilät

Katupuun hyvinvoinnin ja kasvun kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että juuriston suojaus tehdään asianmukaisesti ja huolella. Kunnolla tehty perustustyö takaa hyvät elinolosuhteet ja puuta ympäröivä alue on vielä vuosienkin jälkeen kunnossa. 
Saksalaisen MeierGuss:n (Buderuksen) valurautaiset maaritilät puun juuristoalueen suojaksi ovat olleet alusta asti valikoimassamme.
Valurautainen maaritilä estää maan tiivistymistä istutuskuopassa ja maa pysyy huokoisena. Näin turvataan puunjuurien mahdollisuus ilman ja ravinteiden saantiin. Alla muutamia malleja valikoimasta.

MeierGuss maaritilät

MeierGussilla on vahva osaaminen valurautaisten maaritilöiden parissa. Heidän tehtaansa sijaitsee Saksassa.
MeierGussin valurautaiset maaritilät ovat sertifioitu DIN EN ISO 9001 ja DIN EN ISO 14001 mukaisesti.

Valuraudalla on korkeasta hiilipitoisuudestaan (yli 2,4%) johtuen ainutlaatuinen ominaisuus - ruostumattomuus - joka takaa vuosikymmenien käyttöiän ja alhaiset ylläpitokustannukset. Valurauta oksidoituu, eli sen pintaan nousee ruosteenvärinen "kukinta", mutta tämä "kukinta" häviää käytössä ja jäljelle jää puhdas valuraudan pinta. Uudet MeierGuss 2.0 mallin maaritilät ovat itsekantavia aina 50 kN:n saakka. Niiden rakenne ja liitostekniikka tekevät erillisen perustuksen tarpeettomaksi.

Valurautainen maaritilä estää maan tiivistymistä istutuskuopassa ja maa pysyy huokoisena. Näin turvataan puunjuurien mahdollisuus ilman ja ravinteiden saantiin. Sijoitus puiden suojaukseen tulee edullisemmaksi kuin uusi puu vaurioituneen tilalle. Lisäksi tyylikkäät tuotteet tuovat esteettistä lisäarvoa katu- ja kävelyalueille. Alla muutamia malleja valikoimasta.

Tuotevalikoima

Lateral 2.0

Rondello 2.0

Classico 2.0